Ondulatoare pentru toate tipurile de par

Obtine o coafura plina de volum si eleganta! Descopera ondulatoare par reduceri, modele profesionale cu invelis ceramic care nu deterioreaza parul si te vor ajuta sa obții o aranjare perfectă! Indiferent de stilul de par dorit, bucle, carlionti, Afro sau subtire, cu un ondulator bun de păr vei avea parul aranjat zilnic!

De ce sa folosesti un ondulator de par cu invelis ceramic?

Un undulator pentru par cu invelis ceramic e de preferat fata de un ondulator din metal sau teflon pentru a minimiza daunele cauzate parului în timpul procesului de coafare. Ondulatoarele cu înveliș ceramic se incalzesc mai rapid decat un ondulator obisnuit si mențin temperatura constanta, astfel incat obtii coafura dorita intr-un timp mai rapid.

Cel mai important este ca prevenin degradarea sau ruperii în timp a parului, deoarece ondulatoarele cu înveliș ceramic încălzesc uniform părul, evitând astfel punctele fierbinți care duc la deteriorarea firelor de păr. In plus, ceramicul are capacitatea de a reduce electrizarea parului, ceea ce înseamna că părul va arăta mai puțin static și mai sănătos după utilizare. Din aceste motive cele mai populare in acest moment sunt ondulatoarele de par cu invelis ceramic astfel incat sa obtii cu usurinta coafuri lejere si feminine cu bucle perfecte.