Sampoane, balsamuri profesionale pentru toate tipurile de par

Alege un șampon bun, acum la promotie! ➤ Sampoane ieftine reduceri, balsamuri profesionale pentru toate tipurile de par, normal, gras, uscat, mixt, vopsit, deteriorat, ondulat sau vopsit, pentru volum sau anti matreata. Șampoane pentru barbati si femei, brand-uri de renume, recomandate de specialisti haircare acum la oferta de pret!

Sampoane bune impotriva caderii parului atat pentru femei, cat si pentru barbati

Chiar daca majoritatea oamenilor cred ca doar barbatii sunt afectati de caderea parului, totusi multe femei se confrunta la un moment dat cu pierderi vizibile de păr. Caderea parului (alopecia) poate fi temporara sau permanenta si poate afecta doar scalpul sau intregul corp. Căderea părului poate avea diferite cauze, ca de exemplu diferite afectiuni, stres, alimentatie, dezechilibre hormonale sau procesul natural de imbatranire. Chiar daca este mai frecventa la barbati, caderea parului le poate afecta si pe femei.

De asemenea, vopseaua de par degradeaza firul si in timp afecteaza sanatatea părului. Un sampon impotriva caderii parului contine ingrediente speciale, cofeina sau vitamine care vor stimula radacina firului de par cresterii parului, curata scalpul si ajuta la redresarea parului.